Domov

Dragi voditelji veje PP!

Skušali smo narediti priročno in uporabno spletno stran za lažje delo v veji PP. Upam, da vam bo v pomoč in vedite, da je ta spletna stran nastala lahko samo zaradi vas, vašega dela. Naj tako ostane še naprej in delite z nami dobre prakse dela v veji PP.

Veliko uspeha in dobrega dela v klanu in noviciatu.

Trop PP

Sveže v kategoriji Novice:

Marčevski DSV ali kako postati prekrasen voditelj?

IMG_0334.jpg

Zgodilo se je na marčevskem DSV. In dogajalo se bo še naprej. Postali smo krasni voditelji!
Preberi več »

02.04.2014 ob 21:57 | Anja, Živahna srna

PST...!

DSCN3594_resize.JPG

Pisal se je petek, 21.09.2012. Debela zelena kobilica se je naveličala lista travniške ovsike in se z dolgim skokom preselila na njej najljubšo previsno krasliko. Po večerji se je vedno rada pozibavala na njenih cvetovih in uživala v lahnem vetru. Tokrat pa so njeno spoščanje prekinili nenavadni šumi iz okolice. Iz strahu pred plenilci (kasneje tega ni priznala, baje je bil razlog čista radovednost) je prisluhnila glasovom. Zdelo se ji je, da nekdo nekaj sprašuje Metko, a je hitro ugotovila, da nagovarjajo Danijela. Težko je pravilno slišati, če imaš ušesa na trupu.
Preberi več »

10.10.2012 ob 18:07 | Jasna Cupin

DSV 2012 – Prve iskre

Topli dnevi so že začeli napovedovat pomlad, zato smo voditelji širom Slovenije takoj pokazali svojo pripravljenost ter se zbrali v Domžalah, kjer smo okrepili skavtskega duha. Po dolgih letih nas je zopet združila novica o taboru voditeljev – Ogenj v meni – ki bo okrepil skavtstvo v vseh izmed nas.
Preberi več »

20.03.2012 ob 15:25 | Trop PP

»Zdej smo pa tut mi v mreži!«

Se sprašuješ v kakšni mreži? Ja, v mreži voditeljev seveda! Kot vsako leto doslej, je tudi letos potekala taborna šola Metode PP. Ampak letošnja taborna šola je bila najboljša do sedaj (to je potrdil celoten SVOD). ;)
Preberi več »

14.09.2012 ob 06:45 | Vesna Uršič in Nina Blanik, Škofljica 1

Kaj pa dela gorčično zrno tu noter?

Preteklo soboto in nedeljo se je treslo po celi Sloveniji. Voditelji vseh 3 vej smo v Komendi, Slavini in Brezovici premikali raznorazne gore. Kaj mislite, nam je uspelo?
Preberi več »

09.03.2012 ob 10:51 | Trop PP

12
Prikazujem 1-5 od 7